SnoreLab: Een Iphone app die helpt stoppen met snurken!


style=”display:inline-block;width:336px;height:280px”
data-ad-client=”ca-pub-8649798097748382″
data-ad-slot=”5361680030″
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;>


>

“Een Iphone app die me helpt met stoppen met snurken?” hoor ik je denken … De applicatie zelf helpt je natuurlijk niet rechtsreeks met je snurkprobleem, het helpt je je snurken testen en diagnosticeren. Dit is wat de app voor je kan doen:

  • Toont je snurken visueel op een grafiek
  • Neemt geluidsfragmenten op
  • Meet de intensiteit van je snurken
  • Test de effectiviteit van behandelingen en anti-snurk producten
  • Meet de impact van veranderingen aan je levensstijl

Hoe werkt het?

Eerst moet je de app via de itunes appstore installeren. (Een Android versie is momenteel nog niet beschikbaar) Wanneer je gaat slapen dan start je de app, klikt op “Start” en plaats je je telefoon met het scherm naar beneden op je nachtkastje. Het is aangeraden om je telefoon in de oplader te steken aangezien de app redelijk wat stroom verbruikt. De app zal nu je snurkgedrag in de gaten houden.

Waarom zou je de app gebruiken?

Elke ochtend geeft de app je een gedetailleerd rapport over hoeveel en hoe intens je die nacht snurkte. Je kan geluidsfragmentjes van je snurken beluisteren. Alle gegevens worden op je telefoon bijgehouden zodat je ze kan vergelijken met vorige nachten. De app laat ook de zogenaamde SnoreScore zien, dit is een getal dat de intensiteit en luidheid van je snurken samenvat zodat je het kan vergelijken met vorige nachten. Nu kan je op een wetenschappelijke manier verschillende anti-snurk behandelingen en producten testen en hun effectiviteit evalueren.

Wat is er niet goed aan?

Als je partner ook snurkt dan zal de app niet goed werken. Er mag maar 1 snurker in de kamer slapen.

Als je je snurkprobleem probeert op te lossen door verschillende behandelingen en producten uit te testen dan dan raden we je ten zeerste aan om deze app te gebruiken. Meer informatie vind je hier of bekijk onerstaande video eens:

Jan Nieuws

Geef commentaar