Ex-BBC journaliste lost snurkprobleem echtgenoot op


style=”display:inline-block;width:336px;height:280px”
data-ad-client=”ca-pub-8649798097748382″
data-ad-slot=”5361680030″
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;>


>

Ex-BBC journaliste Rosie Millard brengt verslag uit op haar blog dat haar echtgenoot recentelijk is begonnen met snurken en dat het haar ‘s nachts wakker houdt. Om haar slaap terug te krijgen wil ze echt alles proberen en zo kocht ze voor hem een anti-snurk ring.

Deze ring plaatst druk op bepaalde acupressuur punten. Dertig minuten voor het slapengaan moet haar man de ring aandoen. Hij plaatst de ring aan zijn pink met de opening naar boven. Het kleine kuiltje op de ring moet naar de binnenkant van de hand wijzen.

Volgends mevr. Millard werkt het. Het snurken van haar man is sterk verminderd en ze kan zelf ook terug slapen.

De anti-snurk ring die mevr. Millard gebruikt heeft was de Good Night Snoring ring. Andere anti-snurk ringen zijn NoSnor, Anti snor accupressure ring , …

Snurken wordt veroorzaakt door een blokkage achteraan in de keel. Deze blokkage kan door een aantal zaken worden veroorzaakt: overgewicht, alcohol, drugs of medicijnen, slaapapneu, slaaphouding, verstopte neus, etc …

Een anti snurk ring is slechts 1 van de vele oplossingen voor een snurkprobleem. Als een snurkprobleem aanhoudt is het steeds aan te raden om een dokter te raadplegen.

Jan Nieuws

Geef commentaar