Een snurkende partner kost je 2 jaar aan slaap


style=”display:inline-block;width:336px;height:280px”
data-ad-client=”ca-pub-8649798097748382″
data-ad-slot=”5361680030″
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;>


>

Een studie uitgevoerd in Groot-Brittaniƫ heeft aangetoond dat de gemiddelde persoon ongeveer 2 jaar aan slaap verliest als hij/zij een snurkende partner heeft. Vrouwen zijn hier meestal het slachtoffer van omdat volgens de statistieken 2/3 van alle snurkers mannen zijn.

De studie heeft 2000 mensen geinterviewd die door het gesnurk van de partner niet goed slapen. De meeste mensen pakten het probleem niet aan, ze draaiden en keerden zich in hun bed tot ze uiteindelijk in slaap vielen terwijl hun partner geniet van zijn/haar diepe slaap. Van de 2000 ondervraagde mensen was het gemiddelde ongeveer 2 uur slaap per nacht dat verloren werd. Tel dit op voor een heel mensenleven dat wordt dit 2 jaar!

Minstens 80 percent beweerde dat het snurken negatieve invloed had op hun relatie en seksleven. Personen met een snurkende partner voelen de invloed van de slapeloosheid de volgende dag wat weerslag kan hebben op hun werk. Op een onbewust niveau zal men geirriteerd worden op de partner, woedegevoelens ontwikkelen en snel fouten in de partner beginnen zoeken.

Veel mensen doen niet de moeite om iets aan het snurkprobleem van de partner te doen. Er zijn echter oplossingen. Moedig je partner aan om een dokter te bezoeken, het is mogelijk dat je partner slaapapneu heeft. Probeer ook te vermijden dat je partner alcohol drinkt voor het slapengaan. Door de alcohol kunnen de spieren in de keel te veel relaxen wat snurken kan veroorzaken. Roken kan ook snurken veroorzaken. Een simpele oplossing kan ook zijn op de zij slapen in plaats van op de rug.

Wat je ook kan doen is anti snurk oordopjes gebruiken tijdens je slaap. Het duurt misschien wel even om eraan gewoon te geraken maar in de plaats krijg je 2 jaar slaap terug!

Jan Informatie

Geef commentaar