Genetische voorbestemdheid voor snurken?


style=”display:inline-block;width:336px;height:280px”
data-ad-client=”ca-pub-8649798097748382″
data-ad-slot=”5361680030″
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;>


>

Zo raar het ook klinkt maar een individu heeft meer kans om een snurker te worden als zijn ouders ook snurkers zijn. Kinderen die snurken hebben 3 keer meer kans om een snurkende ouder te hebben dan kinderen die niet snurken.

Snurken kan een groter effect op je kind hebben dan je wel denkt. Door het snurken is de kwaliteit van de slaap niet goed en hierdoor kan je kind moe zijn en concentratieproblemen krijgen. Dit kan invloed hebben op de schoolresultaten.

De Cincinnati Childhood Allergy and Air Pollution Study toont aan dat van de meer dan 650 kinderen die getest zijn er ongeveer 1/5 minstens 3 keer per week snurken. Een andere conclusie was dat kinderen met allergie├źn meer dan 2 maal meer kans hebben om de snurken. Zwarte kinderen hebben 3 maal meer kans op snurken. taste fat genetics

Als je kind snurkt dan is het belangrijk dat je dit laat onderzoeken door een slaapspecialist en dat je je kind laat checken voor slaapapneu, tonsillitis en andere aandoeningen die naar meer ernstige gezondheidsproblemen kunnen leiden.

Jan Informatie

Geef commentaar