Nasale strips ook remedie tegen snurken


style=”display:inline-block;width:336px;height:280px”
data-ad-client=”ca-pub-8649798097748382″
data-ad-slot=”5361680030″
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;>


>

Er zijn tal van redenen waarom mensen snurken, de meest voorkomende is dat de luchtwegen smaller of geblokkeerd worden door het zacht weefsel in de keel dat door het slapen ontspant en gaat hangen. In sommige gevallen zijn de neusholtes geblokkeerd om een of andere reden. Ademen door de neus wordt dan moeilijk en men ademt door de mond. Het geluid dat het zachte weefsel van het gehemelte maakt als het vibreert door te ademen is snurken. Als je wakker wordt met een droge mond en verstopte sinussen dan kunnen nasale strips een goedkope, snelle en pijnloze oplossing voor je snurkprobleem zijn.

Anti-snurken neusstrips of nasale dilator strips zijn origineel ontworpen als een hulpmiddel om te ademen voor atleten en niet als behandeling tegen snurken. In essentie is het een stukje plastic met een zelfklevende laag op. Het is flexibel genoeg om te buigen als je het aanbrengt maar ook stijf genoeg zodat het een zachte opwaartse druk geeft omdat het probeert terug te gaan naar zijn originele rechte positie. Nadat het op de neus is aangebracht, houdt het de neusholtes open tijdens het slapen door de neusvleugels open te trekken. De strip mag de wang niet raken.

nasalstripHet is een simpele en vernuftige oplossing voor een chronisch en potentieel ernstig probleem. Er is echter geen garantie dat het zal werken. Sinds het te verkrijgen is zonder voorschrift, er geen bijwerkingen zijn en goedkoop is, is er geen reden om het niet eens te proberen.

Een ander apparaat dat op een fysische manier de neus open houdt, is de anti snurk neusclip, ook soms een snurken neuskegel genaamd. Het zijn een paar holle kegels, ook gemaakt van plastic, die in de neusgaten passen en op hun plaats blijven door aan het neustussenschot te clippen. Deze neuskegels zouden even effectief zijn als een neusstrip maar minder comfortabel.

Welke je ook probeert, dit zijn enkele van de goedkoopste en veiligste anti-snurk remedies die je kan proberen.

Jan Behandelingen

Geef commentaar