Werkt een anti-snurk ring echt?


style=”display:inline-block;width:336px;height:280px”
data-ad-client=”ca-pub-8649798097748382″
data-ad-slot=”5361680030″
google_ad_width = 300;
google_ad_height = 250;>


>

Zoals bij vele terugkerende medische problemen heeft snurken een aantal traditionele behandelingen maar ook een aantal behandelingen die een beetje “raar” zijn. Van alle rare behandelingen is de meest rare misschien wel de anti-snurk ring.

Een anti-snurk ring lijkt wel iets uit een sprookje. Hoe kan een ring nu helpen tegen snurken? Anti-snurk ringen zijn echter de moeite waard om te proberen als je een echt snurkprobleem hebt. De manier waarop ze werken is gebaseerd op valabele en gerespecteerde theorieën.

De principes achter de anti-snurk ring zijn te vinden in de chinese geneeskunde, met name acupunctuur. Zoals bij normale acupunctuur plaatst de anti-snurk ring druk op bepaalde drukpunten of energiepunten.

AntiSnorRing De anti snurk ring helpt je dus minder te snurken. Lukt dit dan ook niet met een gewone ring die je op de juists plaats draagt? Er moet volgens de theorie immers druk worden uitgeoefend op bepaalde drukpunten of meridianen. Blijkbaar lukt dit dus niet met een gewone ring. De anti-snurk ring is zo gemaakt dat de druk op de juiste plaats wordt uitgeoefend.

Niet iedereen gelooft echter dat de ring echt effectief is. Er zijn een boel sceptici. Volgens de resultaten van testen van de effectiviteit van anti-snurk ringen zijn de voor en tegenstanders gelijk verdeeld. Voor de helft van de snurkers werkt het, voor de andere helft niet. Enkel tijd een meer onderzoek zal het ons zeker laten weten.

Alhoewel de bewijzen over de effectiviteit van de anti-snurk ring nogal mager zijn, is dit geen reden om het niet te proberen. Zoals hierboven vermeld werkt de ring bij een aanzienlijk aantal mensen wel. De ring is ook relatief goedkoop. Misschien werkt de ring wel voor jou en lost het je snurkprobleem op.

Jan Behandelingen

3 Responses to Werkt een anti-snurk ring echt?

 1. Lene

  En om/in welk lichaamsdeel moet je deze ring doen? Dat is totaal niet duidelijk….

   
 2. Jan

  Je draagt zo’n ring rond je vinger.

   
 3. Lene

  Ok bedankt. Heb de snurkband besteld, ben eens benieuwd…

   

Geef commentaar