Behandelingen

Nasale strips ook remedie tegen snurken

Behandelingen Geef commentaar  
nasalstrip


Er zijn tal van redenen waarom mensen snurken, de meest voorkomende is dat de luchtwegen smaller of geblokkeerd worden door het zacht weefsel in de keel dat door het slapen ontspant en gaat hangen. In sommige gevallen zijn de neusholtes geblokkeerd om een of andere reden. Ademen door de neus wordt dan moeilijk en men ademt door de mond. Het geluid dat het zachte weefsel van het gehemelte maakt als het vibreert door te ademen is snurken. Als je wakker wordt met een droge mond en verstopte sinussen dan kunnen nasale strips een goedkope, snelle en pijnloze oplossing voor je snurkprobleem zijn. Lees meer


Yoga om minder te snurken

Behandelingen Geef commentaar  
118151_4922

Mensen van over heel de wereld lijden aan een rare, maar voor iedereen gekende aandoening: snurken. Het rare snurkgeluid wordt veroorzaakt door weefsel in de keel dat vibreert als men in- en uitademt. Als je ooit in de buurt hebt geslapen van iemand met een snurkprobleem dan weet je hoe vervelend het is. Daarenboven kan overmatig snurken en gerelateerde problemen zoals slaapapneu ervoor zorgen dat de “snurker” niet goed slaapt. Lees meer


Palatale implantaten tegen snurken

Behandelingen Geef commentaar  
Pillar_mouth_implants_frontview2_1


Als je lijdt aan chronisch snurken en je een chirurgische ingreep niet ziet zitten dan vind je misschien dat er niet veel oplossingen zijn. Je hoort allerlei nummers in het rond gooien van hoeveel mensen hun snurken succesvol hebben aangepakt met een chirurgische ingreep en geeft uitendelijk toe. Dit is echter niet altijd nodig. Nadat je verschillende simpele technieken hebt geprobeerd zoals gewicht verliezen, slaappositie aanpassen, etc … kan je de Pillar Procedure toepassen om je snurken te behandelen.
Lees meer


Oefeningen om te stoppen met snurken

Behandelingen Geef commentaar  
837375_98129162


Snurken hoeft geen levenslange veroordeling te zijn! Zelfs al snurk je al jarenlang dan wil dit nog niet zeggen dat er niets aan te doen is.

Wat de meeste mensen niet weten is dat er verschillende oefeningen zijn die je kan doen om je ademhaling te bevorderen en te stoppen met snurken. Je kan je snurkprobleem dus ook oplossen zonder te steunen op medische behandelingen. Het is natuurlijk aangewezen ook een dokter te raadplegen. Deze eenvoudige oefeningen zullen helpen de spieren rondom je keel te versterken waardoor er minder kans is dat er een blokkage in je keel ontstaat die snurken veroorzaakt.

Lees meer


De voor- en nadelen van LAUP als behandeling tegen snurken

Behandelingen Geef commentaar  
laup


Snurken is voor sommige mensen een ernstig probleem omdat het de slaap onderbreekt, stress veroorzaakt en gezondheidsrisico‘s met zich mee brengt. Er zijn verschillende gradaties van ernstigheid van zowel het geluidsniveau als de onderliggende reden van het snurken. In veel gevallen is het wenselijk om een permanente oplossing voor het probleem te vinden.
Lees meer


Acupunctuur: Een natuurlijke behandeling tegen snurken

Behandelingen Geef commentaar  
http://www.dreamstime.com/stock-photos-needeling-acupuncture-image28025593

Iedereen heeft in zijn leven als eens gesnurkt, maar als je constant door deze aandoening wordt geplaagd, als het je slaap beïnvloedt en je relaties verzuurt dan is het tijd om naar een oplossing te zoeken. Gelukkig zijn er een heleboel behandelingsmethoden beschikbaar. Een van deze behandelingen is acupunctuur.
Lees meer


Didgeridoo spelen helpt tegen snurken!

Behandelingen Geef commentaar  
148206_8794


Je kent de didgeridoo misschien als een lang, cylindrisch, houten instrument dat een geluid zoals een hoorn of trompet voortbrengt maar dan op een lagere toon. Misschien weet je ook dat het instrument al meer dan 1000 jaar bestaat en dat het uit Australië komt. Wat je waarschijnlijk niet wist is dat didgeridoo spelen niet alleen mooie geluiden voortbrengt maar ook een behandeling tegen snurken is.
Lees meer


Natuurlijke anti-snurk sprays

Behandelingen Geef commentaar  
herbal


Als je een hevige snurker bent dan ben je waarschijnlijk bereid om eender wat te proberen om je probleem op te lossen. Er zijn gelukkig tal van behandelingen tegen snurken. Een van de nieuwste is de anti-snurk spray.

Alhoewel dit misschien verdacht lijkt, werken anti-snurk sprays wel echt voor sommige mensen. Zoals veel andere anti-snurk behandelingen en producten die op deze site beschreven worden zijn de resultaten nog niet zeker omdat er nog te weinig onderzoek over het onderwerp is gedaan.
Lees meer


Werkt een anti-snurk ring echt?

Behandelingen 3 Commentaren
AntiSnorRing


Zoals bij vele terugkerende medische problemen heeft snurken een aantal traditionele behandelingen maar ook een aantal behandelingen die een beetje “raar” zijn. Van alle rare behandelingen is de meest rare misschien wel de anti-snurk ring.

Een anti-snurk ring lijkt wel iets uit een sprookje. Hoe kan een ring nu helpen tegen snurken? Anti-snurk ringen zijn echter de moeite waard om te proberen als je een echt snurkprobleem hebt. De manier waarop ze werken is gebaseerd op valabele en gerespecteerde theorieën.
Lees meer


Werkt een anti-snurk kussen?

Behandelingen Geef commentaar  
165493_6411


Als je regelmatig snurkt dan lijkt een anti-snurk kussen wel te mooi om waar te zijn. Kan er zo’n gemakkelijke oplossing bestaan voor snurken?
Lees meer